Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Whisky-urile Carpathian Single Malt au primit trei medalii de aur la Beverage Testing Institute Awards din SUA

Whisky-urile Carpathian Single Malt au primit trei medalii de aur la Beverage Testing Institute Awards 2023 din SUA, informează pagina de Facebook Alexandrion Group.

Carpathian Single Malt Amarone Cask-Finished, Madeira Cask-Finished Single Malt și Fetească Neagră Cask-Finished au primit medalii de aur în cadrul acestei competiții.

Expresiile premiate au o concentrație alcoolică de 46%, nu sunt filtrate la rece și sunt finisate în butoaie individuale. Toate cele trei expresii au primit 93 de puncte și un feedback excelent din partea juriului.

Juriul a apreciat Carpathian Single Malt Whisky Fetească Neagră Cask-Finished pentru notele sale de “fructe, ciocolată și nuci alături de dulceața cerealelor” care “fac din acest whisky unul incredibil de plăcut”.

Juriul a mai afirmat despre Carpathian Single Malt Whisky Amarone Cask-Finished că “are un miros și gust remarcabil similar unui Highland malt de calitate; foarte gustos și bine executat”.

Carpathian Single Malt Whisky Madeira Cask-Finished a completat recenziile excelente cu notele sale de “ciocolată, nuci prăjite și fructe roșii uscate”. Juriul a remarcat, de asemenea, că este “pur și simplu încântător și va completa destul de bine un trabuc”.

Beverage Testing Institute (BTI) a fost fondat în 1981 fiind primul concurs internațional de vinuri din Statele Unite.

Folosind o metodologie de vârf în industrie, co-dezvoltată de fondatorii Craig Goldwen și Dr. Harry Lawless de la Universitatea Cornell, precum și o abordare unică a grupurilor de discuții comerciale și a recrutării de membri ai panelului senzorial, evaluările BTI sunt mult mai mult decât o competiție.

Beverage Testing Institute a devenit cea mai cuprinzătoare și de încredere sursă de testare a produselor de băuturi alcoolice și de evaluări profesionale din lume.