Link-uri utile:

Clubul Media Business – https://clubulmedia.ro/

Vlogul Elenei Chiriac – https://elennaq.com/

Blogul lui Romeo Chiriac – https://chiromelu.blogspot.com/

Sport Magazin – https://sportm.ro/

Sport Profit – https://sportprofit.ro/

Super Profit – http://superprofit.ro/

Tot Ceea Ce Este – http://totceeaceeste.ro/

Observator Culinar – https://observatorculinar.ro/

Revista Succes –   https://revistasucces.com/

Asociatia Succes in Educatie si Sport – https://asociatiasucces.ro/

Succes Grup – https://succes-grup.ro/

Business Lounge – https://thebusinesslounge.ro/

Comunicate Business – https://comunicatebusiness.ro/

 

Victor Hănescu a înregistrat încă un succes prin ”Train Like a Pro”

26 sept. Victor Hănescu a înregistrat încă un succes prin ”Train Like a Pro”

Victor Hănescu, alături de echipa sa au finalizat cu succes cantonamentul de 8 zile din programul ”Train like a Pro” de la Târgu Jiu.

Cantonamentul s-a adresat copiilor cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani și urmărește încurajrea şi sprijinrea tinerilor jucători de tenis din România, mai pe scurt a viitorilor campioni.

Participanții de anul acesta au beneficia de o pregătire psihică și fizică din care nu au lipsit distracția și voia bună.

Participanții de anul acesta au beneficia de o pregătire psihică și fizică din care nu au lipsit distracția și voia bună. Toate s-au desfășurat sub atenta supraveghere și coordonare a personalului care nu de mult a făcut parte din echipa fostului număr 26 ATP.

”Este un cantonament de tenis de 8 zile în cadrul căruia mi-am propus să descopăr, să antrenez şi să susţin cei mai talentaţi jucători de tenis, băieţi şi fete, cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Oamenii pe care i-am ales să mă susţină în acest proiect m-au pregătit atât pe teren, cât şi-n afara lui, prin tehnici care pentru România sunt, încă, o noutate. De aceea, mi s-a părut esenţial să-i am alături şi în misiunea mea de-a oferi României următoarea generaţie de campioni”, a spus Victor Hanescu.

De asemenea, în programul cantonamentului de la Târgu Jiu a fost inclusă o vizită la ansamblul monumental “Calea Eroilor”, de unde cei mici au putut admira capodoperele lui Constantin Brâncuși.

“Train Like a Pro” este un eveniment sportiv sprijinit de Aqua Carpatica și Fundația Alexandrion cu scopul promovării tinerelor talente.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.