Link-uri utile:

Clubul Media Business – https://clubulmedia.ro/

Vlogul Elenei Chiriac – https://elennaq.com/

Blogul lui Romeo Chiriac – https://chiromelu.blogspot.com/

Sport Magazin – https://sportm.ro/

Sport Profit – https://sportprofit.ro/

Super Profit – http://superprofit.ro/

Tot Ceea Ce Este – http://totceeaceeste.ro/

Observator Culinar – https://observatorculinar.ro/

Revista Succes –   https://revistasucces.com/

Asociatia Succes in Educatie si Sport – https://asociatiasucces.ro/

Succes Grup – https://succes-grup.ro/

Business Lounge – https://thebusinesslounge.ro/

Comunicate Business – https://comunicatebusiness.ro/

 

Simona American’s Dream. Halep s-a calificat în semifinale la Indian Wells după ce a dominat-o categoric pe Dellacqua, scor 6-2, 6-2

13 mart. Simona American’s Dream. Halep s-a calificat în semifinale la Indian Wells după ce a dominat-o categoric pe Dellacqua, scor 6-2, 6-2

Simona Halep a avut cel mai uşor meci de la Indian Wells în sferturi, în partida cu Casey Dellacqua. Cu excepţia primului game al jocului, în care australianca a fost mai agresivă, românca a făcut ce a vrut pe teren. Simona a supus-o la un forcing continuu pe Dellacqua, pe care a epuizat-o destul de repede. Astfel, mingile venite de dincolo de fileu au fost tot mai moi, pradă uşoară pentru eleva lui Wim Fissette.

Halep a avut nevoie doar de o oră de joc pentru a închide conturile, scor 6-2, 6-2, şi pentru a se califica în prima ei semifinală la Indian Wells. În fiecare set, românca a realizat câte un dublu break. În schimb, Dellacqua a ratat nu mai puţin de zece şanse de break.

În semifinale, Simona Halep va juca împotriva polonezei Agnieszka Radwanska, care a trecut de Jelena Jankovic, după un meci care a durat mai mult de două ore şi jumătate şi care s-a încheiat cu scorul de 7-5, 2-6, 6-4.

Halep şi Radwanska se vor întâlni, vineri, în semifinalele turneului Indian Wells. Scorul întâlnirilor directe este de 3-2 în favoarea polonezei, dar sportiva din Constanţa a câştigat ultimele două partide, la Roma, în 2013, şi la Doha, anul acesta.

Pentru calificarea în semifinale, Halep primeşte 390 de puncte WTA şi 225.000 de dolari . În numai 10 săptămâni a făcut aproape un milion de dolari (!) . Ea a înregistrat în această seară a 13-a victorie a sezonului, 2014 fiind de departe cel mai bun start de sezon al carierei. Partea interesantă este faptul că Simona a făcut deja jumătate din punctele pe care le-a adunat pe întreg sezonul 2013, când a câştigat nu mai puţin de şase titluri. Halep şi-a consolidat poziţia a 3-a în clasamentul anului „Road to Singapore”, iar prezenţa în premieră la Turneul Campioanelor devine tot mai probabilă.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.