Link-uri utile:

Clubul Media Business – https://clubulmedia.ro/

Vlogul Elenei Chiriac – https://elennaq.com/

Blogul lui Romeo Chiriac – https://chiromelu.blogspot.com/

Sport Magazin – https://sportm.ro/

Sport Profit – https://sportprofit.ro/

Super Profit – http://superprofit.ro/

Tot Ceea Ce Este – http://totceeaceeste.ro/

Observator Culinar – https://observatorculinar.ro/

Revista Succes –   https://revistasucces.com/

Asociatia Succes in Educatie si Sport – https://asociatiasucces.ro/

Succes Grup – https://succes-grup.ro/

Business Lounge – https://thebusinesslounge.ro/

Comunicate Business – https://comunicatebusiness.ro/

 

România va întâlni Belarus, Elveţia, Olanda sau Belgia în barajul pentru Grupa Mondială a FedCup

13 feb. România va întâlni Belarus, Elveţia, Olanda sau Belgia în barajul pentru Grupa Mondială a FedCup

România va avea ca adversară la tragerea la sorţi a întâlnirilor din barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei, una dintre formaţiile din Belarus, Elveţia, Olanda şi Belgia.

ITF a apublicat, luni, clasamentul actualizat al Cupei Federaţiei. România a urcat un loc, până pe 10, insuficent pentru a deveni cap de serie la tragerea la sorţi de marţi, de la ora 12.00.

În urna capilor de serie vor fi Belarus (locul 4), Elveţia (6), Olanda (7) şi Belgia (9). În cealaltă urnă vor fi România (10), Slovacia (11), Italia (12) şi Australia (13).

Cu Belarus (Victoria Azarenka, Aliaksandra Sasnovici şi Arina Sabalenka, jucătoarele cele mai bune), gazda unei posibile viitoare întâlniri va fi stabilită prin tragere la sorţi, la fel cu Olanda (Richel Hogenkamp, Arantxa Rus şi Kiki Bertens). Cu Elveţia (Timea Bacsinszky şi Belinda Bencic), România va evolua acasă, iar cu Belgia (Elise Mertens, Kirsten Flipkens, Alison Van Uytvank, Yanina Wickmayer), în deplasare.

Toate posibilele adversare ale româncelor au pierdut în turul I al Grupei Mondiale, week-end-ul trecut.

România s-a întâlnit cu Belgia, anul trecut, la Sala Polivalentă din Capitală, când a pierdut, cu 1-3 (fără Simona Halep), în Grupa Mondială II.

Tricolorele au ajuns la barajul pentru promovarea în primul eşalon al Cupei Federaţiei după ce a învins, la Cluj-Napoca, cu 3-1, reprezentativa Canada, scor 3-1. Play-off-ul pentru Grupa Mondială va avea loc în 21 şi 22 aprilie.

Spectatorii prezenţi la meciurile întâlnirii cu Canada de Fed Cup din acest week-end au primit din partea Dr. Oetker steguleţe tricolore şi carduri speciale cu echipa României pentru autografe.

Compania Dr. Oetker a fost prezentă ca de obicei la partidele importante ale tenisului românesc. Spectatorii de la Cluj au avut parte de numeroase surprize din partea sponsorului competiției Dr. Oetker.

Tags:
Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.