Link-uri utile:

Clubul Media Business

https://clubulmedia.ro

Vlogul Elenei Chiriac

https://elennaq.com

Blogul lui Romeo Chiriac

https://chiromelu.blogspot.com

Sport Magazin

https://sportm.ro

Sport Profit

https://sportprofit.ro

Super Profit

http://superprofit.ro

Tot Ceea Ce Este

http://totceeaceeste.ro

Observator Culinar

https://observatorculinar.ro

Revista Succes

https://revistasucces.com

Asociatia Succes in Educatie si Sport

https://asociatiasucces.ro

Succes Grup

https://succes-grup.ro

Revista Business Lounge

https://thebusinesslounge.ro

Comunicate Business

https://comunicatebusiness.ro

Blogul lui Teodor Chiriac

http://teodorchiriac.ro

Cazare Curtea de Arges

http://victoriei35b.ro

Slabire Hipnoza

https://www.slabirehipnoza.ro

Cursuri de calificare

https://cursuridecalificare.ro

Expert Medical Info

https://expertmedical.info

 

 

Fondurile necesare pentru sprijinirea lui Viorel Turcu au fost strânse la Meciul Legendelor de la Pitești. Meci demonstrativ al naționalei jurnaliștilor

31 iul. Fondurile necesare pentru sprijinirea lui Viorel Turcu au fost strânse la Meciul Legendelor de la Pitești. Meci demonstrativ al naționalei jurnaliștilor

Legendele fotbalului românesc au jucat pe stadionul ”Nicolae Dobrin” contra legendelor echipei FC Argeș pentru sprijinirea lui Viorel Turcu, fostul atacant al echipei naționale, al Argeșului și al Stelei.

Viorel Turcu a dat lovitura de începere și a urmărit meciul alături de invitații de onoare Mircea Lucescu și Helmut Duckadam.

Evenimentul ”Dăruim viață prin fotbal” din cadrul unui proiect organizat de Liga Legendelor a reușit să aducă pe gazonul din Trivale, printre alții, pe Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Vasile Maftei, Valentin Bădoi, Marian Aliuță, Marian Savu, Daniel Iftodi sau Nicolae Dică.

Iar la alb-violeți i-am revăzut, printre alții, pe Bogdan Vintilă, Vasile Popa, Jean Barbu, Marius Radu, Nicolae Diță, Daniel Ghiță, Raul Marincău, Paul Ciobanu, Iulian Crivac, Marius Prisăceanu, Cornel Cristescu, Iulian Tameș. Andrei Mărgăritescu, Bogdan Stoica, Adrian Dulcea sau Marian Jilăveanu.

Partida s-a terminat cu victoria ”tricolorilor”: 4-3 (2-2), golurile fiind marcate de Dică, Tameș (2) și Vlădoiu, respectiv Moromete, N, Diță și Dulcea.

În deschiderea evenimentului a avut loc o partidă demonstrativă între naționala jurnaliștilor, care este sponsorizată de Superbet, Alexandrion Group și Aqua Carpatica și selecționata ADSA – Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților . Meciul s-a încheiat cu victoria jurnaliștilor, scor 4-1.

Organizatorii evenimentului au anunțat că au fost strânse fondurile necesare pentru sprijinirea lui Viorel Turcu, care are nevoie de o nouă pereche de proteze pentru membrele inferioare.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.