Link-uri utile:

Clubul Media Business – https://clubulmedia.ro/

Vlogul Elenei Chiriac – https://elennaq.com/

Blogul lui Romeo Chiriac – https://chiromelu.blogspot.com/

Sport Magazin – https://sportm.ro/

Sport Profit – https://sportprofit.ro/

Super Profit – http://superprofit.ro/

Tot Ceea Ce Este – http://totceeaceeste.ro/

Observator Culinar – https://observatorculinar.ro/

Revista Succes –   https://revistasucces.com/

Asociatia Succes in Educatie si Sport – https://asociatiasucces.ro/

Succes Grup – https://succes-grup.ro/

Business Lounge – https://thebusinesslounge.ro/

Comunicate Business – https://comunicatebusiness.ro/

 

Pantofi aleși în funcție de conformația corporală

24 sept. Pantofi aleși în funcție de conformația corporală

Consultanții de modă au mari controverse în legătură cu cei mai buni pantofi care sunt în măsură să completeze o ținută elegantă.

Niște pantofi damă cu toc, fie ei și din piele naturală, nu se poartă la întâmplare, ci trebuie să se adapteze perfect la anotimp, ocazie, dar și la silueta pe care o are femeia ce îi  încalță.

Pantofii nu se aleg niciodată la întâmplare!

Femeile care au picioare foarte subțiri sau lungi ar trebui să evite să poarte pantofi cu tocuri foarte groase și grele, deoarece ele creează vizual o disproporție neplăcută. Ideal pentru ele ar fi ca să se orienteze către niște pantofi cu tocuri subțiri, deoarece astfel vor face silueta să aibă un aspect mai armonios.

Femeile foarte înalte care doresc să devină elegante și să atenueze din șocul vizual pe care îl provoacă de multe ori atunci când apar într-o încăpere, ar trebui să poarte niște pantofi cu tocuri medii și relativ subțiri. Asta dacă nu vor să se orienteze către niște balerini eleganți și comozi din piele naturală care se potrivesc de minune pentru toate siluetele dacă sunt bine aleși.

Pentru femeile minione, niște pantofi cu tocuri mai mari și mai groase sau decupați la vârf cu rolul de a prelungi silueta sunt foarte potriviți. Atenție însă la încălțămintea cu platformă sau cu niște tocuri mult prea înalte, deoarece face corpul să pară disproporționat și grotesc.

Legătura dintre pantofi și curele de slăbit

Doamnele și domnișoarele care au ceva kilograme în plus trebuie să țină minte că alegerea unor pantofi cu barete care se leagăn pe gleznă fac ca acestea să arate mai voluminoase, spre deosebire de femeile cu glezne subțiri care pot oricând să poarte tocuri delicate și chiar cizme ciorap, modele de încălțăminte care au curele ce se leagă pe gleznă, deoarece vor arăta foarte cool atunci când le vor încălța.

Revenind însă la femeile cu forme rubensiene, până când dietele de slăbit își vor face efectul, ele ar trebui să renunțe la modelele de pantofi cu tocuri prea subțiri, deoarece nu sunt pentru ele.

Pantofii care au tocuri conice, ca și aceia cu tălpi monobloc, sunt perfecți deoarece, având un format clasic care nu se demodează niciodată au și o bază de susținere mai bună, oferind mai mult confort și siguranță la mers. Nu trebuie ignorat nici faptul că niște curele care strâng gleznele pot conduce la umflarea picioarelor și la dificultăți în mers. Așa cum se prezintă lucrurile, este de la sine înțeles că pantofii stiletto nu sunt indicate pentru acest tip de siluetă, deoarece dezechilibrează outfit-ul general.

În afară de aspectele de ordin estetic, tipul de talpa și de toc pe care o pereche de pantofi îl prezintă poate să intre în interferență cu diferite patologii ale piciorului.

Tocurile foarte înalte predispun la entorsele gleznei dacă sunt utilizate în mod frecvent, deoarece determină o creștere a presiunii în regiunea inferioară a piciorului, ceea ce conduce la apariția monturilor, deformarea degetelor mici și chiar la diverse calozităti.

Și lățimea pantofilor contează, nu doar lungimea lor!

Dacă ai picioarele înguste și îți este dificil să găsești pantofi pe măsură, atunci ai nevoie de o încălțăminte pe comandă. E cea mai bună soluție atât pentru persoanele ce au nevoie de încălțăminte ce are o  lățime subdimensionată sau supradimensionată.

Picioarele ce au nevoie de încălțări cu lățimi subdimensionate sunt o problemă mare pentru foarte multe femei. Dacă ai și tu picioarele înguste, cu siguranță știi cât de enervantă este problema căderii pantofilor. Iată câteva sfaturi pentru a alege încălțămintea confortabilă:

– dacă vrei să îți iei o pereche de pantofi cu talpă plată, concentrează pe niște pantofi cu vârful îngust sau conic, deoarece picioarele tale se vor simți mai bine fiind ușor strânse;

– dacă îți plac pantofii cu toc înalt, cel mai bine este să îți iei niște modele care au curele și permit menținerea perfectă a piciorului printr-o stabilitate suplimentară.

Așadar, atunci când îți alegi o pereche de pantofi nu contează doar mărimea, trebuie să fii atentă și la lățimea pantofului și la forma picioarelor tale!

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.