Link-uri utile:

Clubul Media Business – https://clubulmedia.ro/

Vlogul Elenei Chiriac – https://elennaq.com/

Blogul lui Romeo Chiriac – https://chiromelu.blogspot.com/

Sport Magazin – https://sportm.ro/

Sport Profit – https://sportprofit.ro/

Super Profit – http://superprofit.ro/

Tot Ceea Ce Este – http://totceeaceeste.ro/

Observator Culinar – https://observatorculinar.ro/

Revista Succes –   https://revistasucces.com/

Asociatia Succes in Educatie si Sport – https://asociatiasucces.ro/

Succes Grup – https://succes-grup.ro/

Business Lounge – https://thebusinesslounge.ro/

Comunicate Business – https://comunicatebusiness.ro/

 

CONCURSUL „CÂȘTIGĂ MINGI CU ALEXANDRION GRUP” CONTINUĂ CU ETAPA A NOUA

24 mai CONCURSUL „CÂȘTIGĂ MINGI CU ALEXANDRION GRUP” CONTINUĂ CU ETAPA A NOUA

Concursul „CÂȘTIGĂ MINGI CU ALEXANDRION GRUP ȘI FUNDAȚIA ALEXANDRION” continuă cu etapa a noua, informeaza Sport Profit.

ÎNTREBARE: Ce parteneriat a încheiat recent Alexandrion Grup în golf?

Răspunsul îl puteți găsi pe site-ul Sport Profit – AICI.

Sport Profit a lansat un concurs în care cititorii pot câștiga un set alcătuit din trei mingi (baschet, fotbal și handbal), oferite de Alexandrion Grup și Fundația Alexandrion.

Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în tragerea la sorți pentru câștigarea premiului este să dați Like paginilor de Facebook https://www.facebook.com/sportprofit.ro/ și https://www.facebook.com/DistileriileAlexandrion/?__mref=message_bubble și să trimiteți pe mail răspunsul la întrebare pe adresa contact@sportprofit.ro.

Mai multe detalii puteți afla citind regulamentul concursului, pe care îl regăsiți mai jos. Această întrebare a celei de a șasea ediții a concursului este valabilă până pe 5 iunie.

Regulament CAMPANIE “Mingi pentru suporteri”

Art. 1. Organizatorul Campaniei:

Campania se va desfășura conform prevederilor prezentului regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul regulament, dar nu înainte de a anunța publicul în prealabil.

Art. 2. Durata și aria de desfășurare a Campaniei:

Perioada de desfășurare a prezentei CAMPANII va fi 09 IANUARIE 2017 – 31 IULIE 2017. Campania se desfășoară exclusiv pe teritoriul României.

Art. 3. Mecanismul de desfășurare

Tema concursului:

Dacă ai peste 14 ani, poți câștiga de două ori pe lună câte un set de trei mingi (de fotbal, de handbal și de baschet) puse la dispoziție de Fundația Alexandrion și Alexandrion Grup România, dacă răspunzi corect la întrebarea de pe pagina de concurs a site-ului www.sportprofit.ro .

Pentru a participa la concurs, utilizatorii trebuie să citească Regulamentul de concurs și, în situația în care optează pentru înscriere, să parcurgă cumulativ în perioada de desfășurare a Concursului următoarele etape:

Să acceseze pagina de Facebook (oficială) „Sport Profit” și să bifeze opțiunea „Like” ;

Să acceseze pagina de Facebook (oficială) „Alexandrion” și să bifeze opțiunea „Like”;

Să trimită mail pe adresa contact@sportprofit.ro cu răspunsul corect la întrebarea săptămânala adresată participanților de către organizatorii acestui concurs. De asemenea, va rugăm ca în mail-ul trimis să ne transmiteţi numărul dumneavoastră de telefon și adresa.

Un participant va avea dreptul să participe de pe un singur cont pe durată campaniei. În cazul în care Organizatorul va identifica mai multe conturi ca aparținând aceluiași participant, acesta își rezervă dreptul a anula atât conturile, cât și participările acestuia.

Câștigătorul va fi contactat prin email, iar numele său va fi afișat pe pagina de Facebook Sport Profit în ziua extragerilor.

Art. 4. Premiile Campaniei și acordarea acestora

În cadrul Campaniei “Mingi pentru suporteri” se vor acorda mingi din trei discipline sportive (handbal, fotbal și baschet).

Art.5. Desemnarea Câștigătorului

Desemnarea câștigătorului se va face prin tragere la sorți la finalul fiecărei săptămâni.

Organizatorul are obligația de a anunța câștigătorul prin email în ziua tragerii la sorți, la adresa de email declarată în momentul înscrierii în promoție.

Organizatorul va încerca să contacteze prin email câștigătorul de maxim 2 ori, în maxim 48 de ore de la tragerea la sorţi.

4.Organizatorul își asumă dreptul de a trimite prin Poșta Română premiile câștigătorilor cu domiciliul în provincie. Pentru cei cu reședința în București, înmânarea premiilor se va face personal de către un reprezentant al campaniei.

5.În cazul în care câștigătorul nu și-a revendicat premiul (nu a răspuns la email, refuză premiul sau nu respectă condițiile și termenele impuse de prezentul regulament etc.) în termen de 6 zile calendaristice din momentul ultimei notificări trimise, acesta este considerat câștigător nevalidat și va pierde orice drept asupra premiului câstigat.

Art. 6. Litigii

În cazul unor potențiale litigii apărute între organizator și participanții la Campanie, acestea vor fi soluționate pe cale amiabila. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, părțile implicate vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor competențe române.

Art. 7. Regulamentul campaniei

Regulamentul campaniei este disponibil gratuit oricărui participant pe site-ul www.sportprofit.ro.

(de Teodor Chiriac)

Tags:
Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.