Link-uri utile:

Clubul Media Business – https://clubulmedia.ro/

Vlogul Elenei Chiriac – https://elennaq.com/

Blogul lui Romeo Chiriac – https://chiromelu.blogspot.com/

Sport Magazin – https://sportm.ro/

Sport Profit – https://sportprofit.ro/

Super Profit – http://superprofit.ro/

Tot Ceea Ce Este – http://totceeaceeste.ro/

Observator Culinar – https://observatorculinar.ro/

Revista Succes – https://asociatiasucces.ro/revista/

Asociatia Succes in Educatie si Sport – https://asociatiasucces.ro/

Succes Grup – https://succes-grup.ro/

Business Lounge – https://thebusinesslounge.ro/

TTT Labs – https://tttlabs.ro/

 

 

BALONUL DE AUR. Cristiano Ronaldo a câştigat BALONUL DE AUR

13 ian. BALONUL DE AUR. Cristiano Ronaldo a câştigat BALONUL DE AUR

BALONUL DE AUR. Trofeul BALONUL DE AUR, pentru care finalişti au fost portughezul Cristiano Ronaldo (Real Madrid), argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona) şi francezul Franck Ribery (Bayern Munchen). Cristiano Ronaldo a câştigat doua oară BALONUL DE AUR, trofeu ce a fost decernat în cadrul unei gale desfăşurate la Zurich.

BALONUL DE AUR. Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a câştigat, luni seară, pentru a doua oară Balonul de Aur, trofeu ce a fost decernat în cadrul unei gale desfăşurate la Zurich.Portughezul i-a devansat pe francezul Franck Ribery (Bayern Munchen) şi pe argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona).

BALONUL DE AUR i-a fost înmânat lui Ronaldo de fostul internaţional brazilian Pele.

Ronaldo, în vârstă de 28 de ani, a mai câştigat Balonul de Aur în 2008. El a marcat în 2013 67 de goluri în 56 de meciuri disputate. De asemenea, el a înscris toate cele patru goluri ale Portugaliei în dubla manşă cu Suedia, din play-off-ul de calificare pentru Cupa Mondială.

Finalist de şase ori în ultimii şapte ani la BALONUL DE AUR, el a fost al doilea în 2009, 2011 şi 2012.

De asemenea, Cristiano Ronaldo este primul portughez care a câştigat de două ori Balonul de Aur. Anterior, el se afla la egalitate cu Eusebio şi Luis Figo, care au primit acest premiu câte o dată.

Ribery, în vârstă de 30 de ani, a câştigat în 2013, cu Bayern Munchen, campionatul Germaniei, Cupa Germaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Campionatul Mondial al cluburilor. El a fost ales cel mai bun jucător din campionatul Germaniei şi va participa cu naţionala Franţei la Cupa Mondială.

Lionel Messi, în vârstă de 26 de ani, cvadruplu laureat, a câştigat campionatul Spaniei cu FC Barcelona în sezonul trecut şi a marcat 45 de goluri. El s-a confruntat cu mai multe accidentări anul trecut.

Finaliştii

Cristiano Ronaldo, finalist pentru a şasea oară în ultimii şapte ani, consideră că merită să câştige trofeul: „Dacă merit să câştig? Poate că da, la fel ca anul trecut sau în urmă cu doi ani. Cred că merit BALONUL DE AUR în fiecare an”.

 

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.