Link-uri utile:

Clubul Media Business – https://clubulmedia.ro/

Vlogul Elenei Chiriac – https://elennaq.com/

Blogul lui Romeo Chiriac – https://chiromelu.blogspot.com/

Sport Magazin – https://sportm.ro/

Sport Profit – https://sportprofit.ro/

Super Profit – http://superprofit.ro/

Tot Ceea Ce Este – http://totceeaceeste.ro/

Observator Culinar – https://observatorculinar.ro/

Revista Succes –   https://revistasucces.com/

Asociatia Succes in Educatie si Sport – https://asociatiasucces.ro/

Succes Grup – https://succes-grup.ro/

Business Lounge – https://thebusinesslounge.ro/

Comunicate Business – https://comunicatebusiness.ro/

 

Clubul Media Business oferă noi servicii specializate: Dezvoltare personală și Life&Business Coaching

29 mart. Clubul Media Business oferă noi servicii specializate: Dezvoltare personală și Life&Business Coaching

Coaching-ul este metoda prin care se oferă ajutor acelor persoane ce se află într-un impas existențial, într-o perioadă în care nu-și recunosc identitatea si doresc s-o redescopere.

Impasul respectiv poate avea trei naturi: natură familială, natură socială sau natură profesională. Cel aflat în postura de coach îl ajuta pe cel aflat în postura impasului existențial să-și gestioneze și soluționeze impasul prin noi metode inovative, consilierea ajutând creierul să își lărgească orizonturile și să dezvolte capacitatea de a face schimbări. Alte beneficii ar fi dezvoltarea capacității de a lua decizii corecte pentru atingerea nevoilor și totodată abilitatea de a gestiona resursele.

Coaching-ul are ca scop dezvoltarea personală, cunoașterea de sine, adaptarea și modelarea pe situațiile și condițiile de viață care ne înconjoară.

Despre Life Coaching

Cu cât ne implicăm mai mult în dezvoltarea propriei persoane, cu atât ajungem să cunoaștem mai bine propria persoană. Știm că nu este o activitate ușoară și că, de la un moment dat, poate deveni epuizantă, însă tocmai din acest motiv suntem noi aici: pentru a te ajuta! Cunoașterea de sine este acel proces care odată ce a fost elucidat ne va ajuta să înaintăm în rezolvarea misterelor. Life coaching-ul este intervenția ce are scopul fie de a ajuta la dezvoltare personală, fie de a preveni sau soluționa probleme emoționale și comportamentale.

Clientul care se adreseaza unui coach are aspiratii catre ceva mai bun, are vise, dorinte sau chiar viziuni indraznete si este in cautarea unor mijloace de a le duce la indeplinire precum:

  • evolutia constienta – intelegere, autocunoastere si depasirea unor limite
  • atingerea performantei intr-un anumit context
  • definirea si atingerea nivelului de excelenta individuala

In coaching accentul este pus pe identificarea resurselor pe care fiecare persoana in parte le are si pe construirea unor strategii care sa permita atingerea telurilor pozitive dorite.

Despre Business Coaching

Pentru a reduce din costuri, companiile pot apela la coachingul de business. Coachingul de business folosește sinergia organizației și a membrilor ei pentru a îmbunătăți capacitatea acestora de învățare și redefinire în vederea obținerii unor rezultate extraordinare și pentru a duce organizația de la o formă cu un management strict și conservator, pe linie descendentă, la o forma de management participativ în care fiecare se implică cu pasiune și dorința de cooperare.

O companie este caracterizată atât de nevoile managementului, cât și de nevoile angajaților, pentru a-și putea desfășura munca la un nivel profesionist și eficient.

Citește și:
– Nick Angelescu, trainer de business coaching 

Coaching-ul pentru executiv este deosebit de important în cadrul unei companii deoarece o persoană din conducerea organizației poate determina pierderi mult mai mari decât unii simpli angajați. Datorită naturii muncii sale, a responsabilitaților pe care le are și a discreției asupra informației profesionale, un manager nu are aceleași posibilități de descărcare a stresului și frustrărilor ca subordonații săi. În cadrul ședințelor de coaching acesta își va putea verbaliza frustrările, să-sși elimine stresul și grijile într-un mediu competent, profesionist, neutru, ceea ce va determina o detensionare a lui, clarificarea mult mai rapidă a problemelor și restabilirea unui echilibru interior necesar eficienței maxime. Coachingul executiv se adresează conducerii organizației, de la middle manageri la cei de nivel foarte înalt.

Coachingul pentru angajați îi ajută pe aceștia să-și dezvolte aptitudinile, competențele sociale și calitățile personale. Toate acestea, folosite într-o anumită combinație, determină un tip de comportament interuman și o eficiență a muncii prestate. Dintre acestea putem enumera:

  • abilitățile de comunicare – posibilitatea de a comunica eficient și de a transmite informația în forme foarte clare indiferent de canalul de comunicare utilizat;
  • team work – abilitatea de a lucra eficient îintr-o echipa, de a se integra și ajuta le atingerea telurilor echipei;
  • abilitatea de autoevaluare corectă – identificarea stării actuale, a problemelor, nevoilor și dorintelor;
  • comportamentul în situații de stres – abilitatea de a duce la bun sfârșit o activitate în condiții de stres maxim fără a-i fi influențată eficiența;
    tehnica de stabilire a obiectivelor – abilitatea de stabilire a unor obiective proprii, cât și de impunere a unor obiective precise și clare, referitoare la realizarea activității profesionale desfășurate;
  • creativitatea, inventivitatea. motivatia, entuziasmul, plăcerea de a veni la serviciu.

În cazul în care considerați că aveți nevoie de coaching, atunci vă rugăm să ne contactați fie accesând http://perfectlotus.ro/programari sau https://clubulmedia.ro/contact/, fie apelând la numărul de telefon 0722876801.

Vezi și:

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.