Link-uri utile:

Clubul Media Business – https://clubulmedia.ro/

Vlogul Elenei Chiriac – https://elennaq.com/

Blogul lui Romeo Chiriac – https://chiromelu.blogspot.com/

Sport Magazin – https://sportm.ro/

Sport Profit – https://sportprofit.ro/

Super Profit – http://superprofit.ro/

Tot Ceea Ce Este – http://totceeaceeste.ro/

Observator Culinar – https://observatorculinar.ro/

Revista Succes – https://asociatiasucces.ro/revista/

Asociatia Succes in Educatie si Sport – https://asociatiasucces.ro/

Succes Grup – https://succes-grup.ro/

Business Lounge – https://thebusinesslounge.ro/

TTT Labs – https://tttlabs.ro/

 

 

Petrecere cu staif in lumea muzicala!Vezi ce cantaret celebru si-a botezat fiica in secret!

26 nov. Petrecere cu staif in lumea muzicala!Vezi ce cantaret celebru si-a botezat fiica in secret!

Catalin, membrul trupei Haiducii, si-a botezat saptamana trecuta cel de-al doilea copil, o fetita superba, Eva Elena. CANCAN.ro are toate detaliile, dar si poze de la petrecere.

Evenimentele fericite se tin lant in Trupa Haiducii. Dupa ce in vara acestui an, Marian Niculae s-a recasatorit cu femeia cu care se iubeste de patru ani, Roxana, un alt membru al formatiei a avut un motiv de sarbatoare. Catalin Vieru a devenit tatic pentru a doua oara, iar saptamana trecuta si-a crestinat fetita. La eveniment au participat aproximativ 100 de persoane, iar petrecerea, care a avut loc la un restaurant de lux din Capitala, a durat pana in zori:”Am vrut ceva discret, asa ca am strans numai oamenii apropiati. Ne-am D-ZvbPqsL1jkKRynY7qNlIBAtUr6TM4Wne0uSVeEfE0 (1)

distrat pe cinste, am dansat pana nu mi-am mai simtit picioarele. Eva a fost foarte cuminte, nu a plans, semn ca ii place sa fie in centrul atentiei. Acum sunt un barbat implinit, am baiat si fetita”, ne-a marturisit Catalin. Mai mult, cantaretul este extrem de multumit de faptul ca fiul lui, in varsta de cinci ani, are multa grija de surioara mai mica:”La botez, David a cantat si el o piesa a noastra, este un mic haiduc. Dedicatie pentru surioara lui/ Camd am venit acasa cu fata, mi-a fost teama de reactia lui, bineinteles. Insa, sotia mea l-a invatat sa o iubeasca pe Eva inca de cand ea era in burtica. Acum sta mereu langa sora lui, ajuta la baita, se implica in toate activitatile legate de ea. A inteles ca el este baiat mare si trebuie sa fie grijuliu. Si nu numai acum, sa fii frate mai mare este o responsabilitate pentru toata viata”, ne-a mai spus Catalin.

Si-au lansat o noua melodie!
Baietii de la Trupa Haiducii au muncit din greu in ultimele luni, pentru a scoate pe piata un album nou. De curand, ei au lansat o melodie, intitulata “Balada Haiducului:”Fanii nostri sunt incantati de aceasta piesa, suna foarte bine. Ne-am dorit sa aducem un suflu nou, sa ne reinventam, iar pana acum lucrurile merg ca pe roate”, a declarat Marian Niculae. ”Acum suntem in plina promovare, iar feedback-ul publicului este mai mult decat pozitiv. Suntem bucurosi, a meritat tot efortul”, spune cel de-al treilea membru al trupei, Cristian Caloeanu.

Tags:
, ,
Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.