Link-uri utile:

Clubul Media Business – https://clubulmedia.ro/

Vlogul Elenei Chiriac – https://elennaq.com/

Blogul lui Romeo Chiriac – https://chiromelu.blogspot.com/

Sport Magazin – https://sportm.ro/

Sport Profit – https://sportprofit.ro/

Super Profit – http://superprofit.ro/

Tot Ceea Ce Este – http://totceeaceeste.ro/

Observator Culinar – https://observatorculinar.ro/

Revista Succes –   https://revistasucces.com/

Asociatia Succes in Educatie si Sport – https://asociatiasucces.ro/

Succes Grup – https://succes-grup.ro/

Business Lounge – https://thebusinesslounge.ro/

Comunicate Business – https://comunicatebusiness.ro/

 

Un brailean a castigat Mega Jackpotul de peste 55.000 de euro

02 apr. Un brailean a castigat Mega Jackpotul de peste 55.000 de euro

sss

“Mă insor si-mi iau o casa!”, a exclamat un tanar din Braila care, miercuri, 26 Martie 2014, a intrat cu 100 lei în agentia Stanleybet din Piata Dorobanti, si, dupa ce a jucat la aparatul Mega Jackpot, a iesit cu 55 de mii de euro mai bogat.

Intrebat de ce a ales aparatul conectat la sistemul national Mega Jackpot, jucatorul a precizat: „Aveam 100 de lei pe care vroiam sa-i joc la aparate. Destinul a facut sa nimeresc la  aparatul Mega Jackpot. Am văzut valoarea Mega Jackpotului dar nici macar o secunda nu m-am gândit ca as putea castiga chiar eu. Am inmarmurit pur si simplu cand am vazut pe ecranul aparatului cele 5 maimute, semn ca am castigat Mega Jackpotul.”

Acest premiu vine la doar 9 zile după ce un brasovean a castigat premiul Mega Jackpot si a plecat acasa cu peste 70.000 de euro. Astfel, valoarea totala a Mega Jackpoturilor acordate in Romania depaseste 12 milioane de lei.

„Practic acest sport de aproximativ  9 ani de zile, de cand Stanleybet a deschis prima agentie in Braila, fiind pentru mine o modalitate placuta de a-mi petrece timpul liber”, a declarat castigatorul. „Cu banii castigati vreau sa ma insor si sa-mi fac o casa”, a adaugat  tanarul brailean, al 35-lea castigator Mega Jackpot.

Banii i-au fost inmanati astazi, 31 Martie 2014, de Campionul Mondial la Skandenberg si Amabasador al Mega Jackpotului, Ion „Iron” Oncescu.

 

Despre Mega Jackpot

Mega Jackpot reprezinta un sistem de jackpot unic in Romania, prezent in agentiile Stanleybet din toata tara, a carui valoare porneste de la 200 000 de lei. Acesta cuprinde 216 aparate de tip slot-machines legate in retea, iar banii se cumuleaza de la toate aparatele, generand astfel castiguri uriase. De la lansare si pana in prezent, Mega Jackpot a acordat premii totale in valoare de peste 2,7 MILIOANE DE EURO.

Despre Stanleybet

Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt disponibile in Romania, in peste 350 de agentii, din mai bine de 90 de orase. Pe langa gama variata de pariuri sportive, în agentiile

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.