Link-uri utile:

Clubul Media Business – https://clubulmedia.ro/

Vlogul Elenei Chiriac – https://elennaq.com/

Blogul lui Romeo Chiriac – https://chiromelu.blogspot.com/

Sport Magazin – https://sportm.ro/

Sport Profit – https://sportprofit.ro/

Super Profit – http://superprofit.ro/

Tot Ceea Ce Este – http://totceeaceeste.ro/

Observator Culinar – https://observatorculinar.ro/

Revista Succes –   https://revistasucces.com/

Asociatia Succes in Educatie si Sport – https://asociatiasucces.ro/

Succes Grup – https://succes-grup.ro/

Business Lounge – https://thebusinesslounge.ro/

Comunicate Business – https://comunicatebusiness.ro/

 

A câștigat 70 000 de euro în 15 minute!

21 mart. A câștigat 70 000 de euro în 15 minute!

                Un brașovean de 36 de ani, de profesie asistent veterinar, a reușit să câștige Mega Jackpotul în valoare de 331 288,84 lei într-un sfert de oră la aparatele de tip slot-machines din agenţiile Stanleybet.

Totul s-a petrecut Luni, 17 martie 2014, când tânărul braşovean a trecut pe la agenția în care obișnuiește să meargă pentru a se relaxa după serviciu. După doar 15 minute în care a jucat la aparatul conectat la sistemul Mega Jackpot, acestuia i-a apărut pe ecran combinația câștigătoare care avea să-i bage în buzunare peste 70 000 de euro.
Câștigătorul mărturiseşte că iniţial intenţiona să joace la un alt aparat din agenţie, însă curiozitatea l-a făcut să aleagă aparatul Mega Jackpot, chiar dacă acesta ştia că la același aparat se câștigase în urmă cu trei ani un premiu de 515 232 lei.
Spre deosebire de predecesorul său din Braşov, care a investit banii câştigaţi cumpărându-şi 2 apartamente, câştigătorul se gândește serios să-și construiască o casă într-una din localitățile limitrofe Braşovului şi să aleagă viața liniștită din afara orașului.
Totalul premiilor Mega Jackpot acordate în doar primele trei luni ale anului se ridică la aproximativ 1 milion de lei.
Banii au fost înmânaţi fericitului câştigător astăzi, 20 Martie 2014, de campionul mondial la Skandenberg, Ion Oncescu, ambasadorul Mega Jackpot.

Despre Mega Jackpot
Mega Jackpot reprezintă un sistem unic în România, prezent în agențiile Stanleybet din toată țara, al cărui câștig pleacă de la 200 000 lei. Acesta cuprinde 216 aparate de tip slot-machines legate în rețea, iar banii se cumulează de la toate aparatele, generând astfel câștiguri uriașe. De la lansare și până în prezent, Mega Jackpot a acordat premii totale în valoare de peste 2,6 MILIOANE DE EURO.
Despre Stanleybet
Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt disponibile în România, în peste 350 de agenții, din mai bine de 90 de orașe. Pe lângă gama variată de pariuri sportive, în agențiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internaționale, pe rezultatele diferitelor concursuri Eurovision, Sanremo, pe câștigătorii Festivalului de Film European, Oscar, Grammy, pe consursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea României –, precum și pe evenimentele virtuale V-Sports.

Stanleybet International este în prezent principalul grup transfrontalier de pariuri off-line din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 8 state europene.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.