Link-uri utile:

Clubul Media Business – https://clubulmedia.ro/

Vlogul Elenei Chiriac – https://elennaq.com/

Blogul lui Romeo Chiriac – https://chiromelu.blogspot.com/

Sport Magazin – https://sportm.ro/

Sport Profit – https://sportprofit.ro/

Super Profit – http://superprofit.ro/

Tot Ceea Ce Este – http://totceeaceeste.ro/

Observator Culinar – https://observatorculinar.ro/

Revista Succes – https://asociatiasucces.ro/revista/

Asociatia Succes in Educatie si Sport – https://asociatiasucces.ro/

Succes Grup – https://succes-grup.ro/

Business Lounge – https://thebusinesslounge.ro/

TTT Labs – https://tttlabs.ro/

 

 

Ediția XII -“Magia apei informate”cu AQUA CARPATICA

15 mai Ediția XII -“Magia apei informate”cu AQUA CARPATICA

Ediția cu numărul doisprezece a evenimentului “Magia apei informate” susținut de AQUA Carpatica a avut loc luni, 14 mai 2018, la şcoala  Gimnazială  “Petre Ghelmez” din sectorul 2, Bucureşti.

Ultima lună a primăverii  a adus dimineaţa putină răcoare pe terenul de joacă şi ceva ore de pregătire suplimentară. Aşadar ne-am conformat  dorinţelor naturii şi programei şcolare şi am profitat de ocazie pentru a ne activa emoţiile pozitive înainte de evaluarea naţională a competenţelor fundamentale dobândite în ciclul primar.

Elevii clasei a IVa ai Şcolii „Petre Ghelmez” au fost ghidati într-o scurtă meditaţie de terapeuta Ileana Vlăduț, pentru a activa calităţile şi atributele personale pozitive.  Fiecare copil şi-a conştientizat “necesarul propriu” de abilităţi şi si-a activat propria sticluţă de apă oferită de Aqua Carpatica. Bileţelele colorate lipite pe sticle au purtat mesajul cuvintelor venite din inimă pentru a imprima apei calităţile dorite.

Exerciţiile de vizualizare, culorile  şi muzica plăcută au creat o atmosferă de pace, linişte şi armonie.

Copiii au plecat acasă cu gândul de a se încărca cu “poţiunea” proprie creată şi de a da tot ce este mai bun în ei în cele doua zile de evaluare naţională!

Mulţumim de găzduire celor doua Elene deosebite, sărbătorite în luna lui Florar: doamna învătatoare Elena Măzăraru, care şi-a adus contribuţia în pregătirea a 11 generaţii de elevi din ciclul claselor I-IV şi doamnei directoare Elena Tănăsescu, ce aduce permanent în şcoala ineditul şi viziunea unei educaţii integrative.

“Luna mai încheie sezonul primăverii cu arome şi energii proaspete. Puterea focului creator se îmblânzeşte, iar apa începe să-şi intre în drepturi, hrănind seva a tot ceea ce va rodi. Să ne bucurăm de raiul de petale în prag de viaţă împlinită.” Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale  (http://perfectlotus.ro)

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE (totceeaceeste.ro).

 

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.