Link-uri utile:

Clubul Media Business – https://clubulmedia.ro/

Vlogul Elenei Chiriac – https://elennaq.com/

Blogul lui Romeo Chiriac – https://chiromelu.blogspot.com/

Sport Magazin – https://sportm.ro/

Sport Profit – https://sportprofit.ro/

Super Profit – http://superprofit.ro/

Tot Ceea Ce Este – http://totceeaceeste.ro/

Observator Culinar – https://observatorculinar.ro/

Revista Succes – https://asociatiasucces.ro/revista/

Asociatia Succes in Educatie si Sport – https://asociatiasucces.ro/

Succes Grup – https://succes-grup.ro/

Business Lounge – https://thebusinesslounge.ro/

TTT Labs – https://tttlabs.ro/

 

 

Ford a construit vehiculul B-MAX cu numarul 100.000

21 ian. Ford a construit vehiculul B-MAX cu numarul 100.000

Ford-B-Max-100.000-sursa-Ford-01-655x433

Ford a construit automobilul B-MAX cu numarul 100.000 la uzina companiei de la Craiova. In 2013 B-MAX a inregistrat rezultate foarte bune in toata Europa, cu vanzări de peste 67.000 de unităti. Automobilul B-MAX cu numărul 100.000 este un model Titanium de culoare Panther Black echipat cu un motor pe benzina de tehnologie avansata EcoBoost de 1 litru, fabricat tot la Craiova, desemnat de altfel Motorul International al Anului în ultimii doi ani. Automobilul B-MAX cu numarul 100.000 este destinat unui client din Romania.

„Acesta este o realizare deosebita atat pentru marca noastra, cat si pentru echipa noastra de la Ford Craiova”, a declarat Vic Startek, Director General Operatiuni Autovehicule, Ford România. „Suntem foarte mandri de faptul ca fabricam un automobil atat de ingenios si inteligent precum B-MAX si ca am atins pragul de 100.000 de unitati produse în doar 18 luni de la lansarea monovolumului compact”.

B-MAX a catigat premiul international „AUTOBEST 2013” si premiul Autonis pentru „Cel mai frumos monovolum al anului 2012” acordat de cititorii revistei germane Auto Motor und Sport.

Uzina de autovehicule de la Craiova construieste in prezent aproximativ 370 de unitati B-MAX pe zi. Pe langă B-MAX, Ford produce la Craiova motoarele pe benzina de tehnologie avansata EcoBoost de 1,0 litri si 1,5 litri, acesta din urma echipand modelele Ford din America de Nord si Asia.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.