Link-uri utile:

Clubul Media Business – https://clubulmedia.ro/

Vlogul Elenei Chiriac – https://elennaq.com/

Blogul lui Romeo Chiriac – https://chiromelu.blogspot.com/

Sport Magazin – https://sportm.ro/

Sport Profit – https://sportprofit.ro/

Super Profit – http://superprofit.ro/

Tot Ceea Ce Este – http://totceeaceeste.ro/

Observator Culinar – https://observatorculinar.ro/

Revista Succes –   https://revistasucces.com/

Asociatia Succes in Educatie si Sport – https://asociatiasucces.ro/

Succes Grup – https://succes-grup.ro/

Business Lounge – https://thebusinesslounge.ro/

Comunicate Business – https://comunicatebusiness.ro/

 

A NEW FASHION PHILOSOPHY

19 oct. A NEW FASHION PHILOSOPHY

Designeri de notorietate, ziariști, vedete şi bloggeri extrem de populari s-au reunit la sfârşitul săptămânii trecute, la prima ediţie a festivalului de modă Romanian Fashion Philosophy.

Trei zile de prezentări de modă, atât ale designerilor din România (Marie Ollie, Alexandra Calafeteanu, Răzvan Vâlceanu), cât şi ale designerilor din străinătate au adunat sute de persoane, zilnic, în public, venite să urmărească principalele trend-uri pentru sezonul de primăvară-vară 2017. Acțiune care a fost sponsorizată de Aqua Carpatica și Sâmburești/

Outfit-urile lor pot reprezenta o bună sursă de inspiraţie pentru evenimentele din această toamnă, cei mai mulţi dintre ei orientându-se către must-have-urile momentului.

Romanian Fashion Philosophy înseamnă o nouă filosofie despre modă, un concept avangardist care a reunit sub același acoperiș designerii de top ai momentului, branduri renumite din industria fashion și a dat ocazia celor mai talentați dintre absolvenții facultăților de design vestimentar să se afirme. Totodată, a fost pus accent pe profesionalism, bun-gust și originalitate. Evenimentul Romanian Fashion Philosophy, care a avut loc în perioada 12-14 Octombrie 2016 a fost un festival de modă organizat la standarde internaționale, pe care designerii, manechinele, mass media, fotografii și consumatorii de fashion îl așteptau de multă vreme.

fa-300x111f2-200x300

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.