Link-uri utile:

Clubul Media Business – https://clubulmedia.ro/

Vlogul Elenei Chiriac – https://elennaq.com/

Blogul lui Romeo Chiriac – https://chiromelu.blogspot.com/

Sport Magazin – https://sportm.ro/

Sport Profit – https://sportprofit.ro/

Super Profit – http://superprofit.ro/

Tot Ceea Ce Este – http://totceeaceeste.ro/

Observator Culinar – https://observatorculinar.ro/

Revista Succes –   https://revistasucces.com/

Asociatia Succes in Educatie si Sport – https://asociatiasucces.ro/

Succes Grup – https://succes-grup.ro/

Business Lounge – https://thebusinesslounge.ro/

Comunicate Business – https://comunicatebusiness.ro/

 

Delfinii albaştri la “MAGIA APEI INFORMATE” ediţia XXI

20 feb. Delfinii albaştri la “MAGIA APEI INFORMATE” ediţia XXI

Ajuns la ediţia XXI, evenimentul Magia apei informate susţinut de AQUA Carpatica, a adus un plus de autenticitate copiilor grădiniţei “Dumbrava minunată” din Pipera, Voluntari.  Daca nu de la natură şi de la animale, atunci de la cine am putea învăţa mai bine cum să ne simţim minunat în pielea noastră şi să fim autentici?  Indiferent ca e zi sau e noapte, copiii au aflat că fiecare din noi ramâne acelaşi  … om, cu lumini şi umbre, dar mereu întreg. Ne-au însoţit astăzi prietenii apelor delfinii, broscuţele şi balenele de pe planşele de colorat. Ne-au învăţat cum să ne accesăm mai uşor resursele interioare  astfel încât să “înotăm” printre emoţiile de zi cu zi. Ghidul copiilor, terapeuta Ileana Vlăduţ, i-a condus apoi printr-o călătorie imaginară în lumea apelor interioare, alături de delfinii albaştri, specialiştii în comunicare pură din mediul acvatic şi nu numai!

“Am uitat cine suntem cu adevărat. Numai atunci când ne jucăm rolul a cine suntem în mod autentic, ne bucuram de o viaţă împlinită.  Natura şi animalele ne oferă adesea lecţii preţioase despre autenticitate şi puritate. Să ne reamintim să păstrăm ceea ce este bun în mod natural şi să facem din asta un stil de viaţă.– Ileana Vlăduț – terapeută BFRP remedii florale (http://perfectlotus.ro).

Evenimentul lunar “MAGIA APEI INFORMATE” este organizat de Clubul Media https://clubulmedia.ro/ și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE https://totceeaceeste.ro/.

Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.