Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Președintele fondator al Grupului Alexandrion, Dr. Nawaf Salameh, despre povestea Carpathian Single Malt Whisky

Președintele fondator al Grupului Alexandrion, Dr. Nawaf Salameh a fost intervievat recent de postul TV Antena 3, în cadrul campaniei „Români care dezvoltă România”.

El a vorbit cu mândrie despre povestea Carpathian Single Malt Whisky, de la vis la realitate și până la poziționarea whisky-ului ca unul dintre cele mai bune din lume, evidențiind unicitatea produsului pentru România și capacitatea sa de a aduce în prim plan potențialul uriaș al țării.

Interviul poate fi vizionat aici: https://www.youtube.com/watch?v=37OrbkpX7qs

Campania „Români care dezvoltă România” susține și promovează succesul în afaceri și este o radiografie a companiilor românești după mai bine de trei decenii de capitalism.

Aflată la cea de-a 6-a ediție, campania își propune să aducă în atenția publicului povești de succes ale antreprenorilor români, care, de-a lungul anilor, au adus o contribuție esențială la dezvoltarea mediului de afaceri și au promovat cu adevărat capitalul românesc în întreaga lume.