Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Postul TV Canal 33 Romania a intrat în Cartea Recordurilor cu “Cel mai lung talk-show din lume”

Canal 33 România, prin Alexandru Răducanu – în calitate de moderator și echipa postului TV, a intrat în Cartea Recordurilor Guinness, stabilind un nou record mondial pentru “Cel mai lung talk-show din lume”: 72 de ore și 18 minute de emisie neîntreruptă. Precedentul record era de 62 de ore si 12 minute și aparținea unei televiziuni din India.

Recordul mondial al postului tv românesc a fost validat și certificat de către Guinness World of Records în urma unui talk-show maraton, desfășurat în direct, care a început pe 14 martie și s-a terminat în dimineața zilei de 17 martie 2020. (https://www.guinnessworldrecords.com/world-records/longest-marathon-television-talk-show)

Astfel, timp de trei zile și trei nopți și până în ziua în care Canal 33 a sărbătorit 3 ani de la înființare, Alexandru Răducanu a susținut non-stop, interviuri cu peste 100 de invitați, personalitați marcante din economie, cultură, politică, sport, educație, artă, antreprenoriat, dezvoltare personală și spiritualitate. Maratonul live a adus publicului cunoaștere autentică, informații interesante și utile, ce îmbogățesc spiritul și încurajează, intr-o perioada in care oamenii au mare nevoie de interacțiune, informații relevante și conținut media de calitate.

„Acest talk-show a fost, pentru noi toți, un test, o lecție, o demonstrație că atunci când trecem prin momente foarte dificile, când ne este foarte greu, când mintea ne spune că nu mai putem, sigur mai putem! Putem face lucruri mari, dacă ne propunem, fiecare dintre noi. Ne putem depăși limitele. Acest succes este pentru Canal 33 o sărbătorire a celor 3 ani frumoși de activitate, dar și o sursă de inspirație. Este un început pentru noi proiecte mari și frumoase pe care le vom realiza împreună”, a explicat Alexandru Răducanu, fondatorul Canal 33 România.

Talk-show-ul de peste 72 de ore a putut fi urmărit non-stop atât pe cablu, cât și pe internet, toate emisiunile care au compus maratonul live fiind disponibile pe canalul de YouTube al postului.

„A fost un efort de echipă și m-am simțit susținut, protejat și îngrijit, am simțit permanent că totul este sub control. Sunt foarte, foarte impresionat de ceea ce a făcut fiecare dintre voi, acest succes nu ar fi fost posibil fără contribuția fiecăruia dintre voi: tuturor realizatorilor de emisiuni ai postului, colegilor din regia tehnică, invitaților permanenți, voluntarilor și prietenilor noștri, vă mulțumesc!”, a spus Alexandru Răducanu, adresându-se întregii echipe la finalul talk-show-ului. „De asemenea mulțumesc tuturor oamenilor care ne-au trimis gânduri bune, care ne-au transmis energie pozitivă, tuturor telespectatorilor. Îi mulțumim și Cristinei Țopescu, acolo unde este, pentru tot ce a făcut pentru Canal 33, și îi trimitem toată iubirea noastră”, a adăugat el.

-//-

Alexandru Răducanu este jurnalist, editor, scriitor și psiholog, are un MBA Romano-Canadian în marketing. Este antreprenor de peste 15 ani si a lansat publicații de bussines și evenimente, între care The Marketer și Bussines Woman.

Canal 33 Romania este o televiziune independentă fondata de Alexandru Raducanu in martie 2017, dedicată dezvoltării personale în toate aspectele vieții – profesional (fie că ești antreprenor, freelancer sau angajat), relațional și spiritual, facilitând accesul la cunoaștere autentică într-o formă dinamică, modernă. Grila de programe conține informație de afaceri, antreprenoriat, carieră, bani, investiții, educatie, life-style, comunicare, spiritualitate și cultură.  Postul TV poate fi urmarit pe cablu pe DIGI -122, Telekom -270 si UPC-408 sau on line pe canalul de YOUTUBE Canal 33 Romania. Echipa de realizatori este compusă din profesioniști recunoscuți în diverse sectoare de business sau de activitate, și care au o vastă experiență comunicațională.

Echipa tehnică care a susținut și obținut performanța împreună cu moderatorul Alexandru Răducanu și oaspeții săi a fost coordonată de Cătălin Ioniță (Regia tehnica).

O echipă de 10 observatori independenți au monitorizat permanent desfășurarea maratonului live, observațiile lor fiind esențiale pentru validarea recordului mondial și înscrierea sa în Cartea Recordurilor Guinness.