Link-uri utile:

Clubul Media Business – https://clubulmedia.ro/

Vlogul Elenei Chiriac – https://elennaq.com/

Blogul lui Romeo Chiriac – https://chiromelu.blogspot.com/

Sport Magazin – https://sportm.ro/

Sport Profit – https://sportprofit.ro/

Super Profit – http://superprofit.ro/

Tot Ceea Ce Este – http://totceeaceeste.ro/

Observator Culinar – https://observatorculinar.ro/

Revista Succes –   https://revistasucces.com/

Asociatia Succes in Educatie si Sport – https://asociatiasucces.ro/

Succes Grup – https://succes-grup.ro/

Business Lounge – https://thebusinesslounge.ro/

Comunicate Business – https://comunicatebusiness.ro/

 

Oferta Clubul Media Business

Clubul Media Business este o agenție full service care oferă de peste 8 ani servicii de publicitate și de consultanță în mass-media, marketing, comunicare și publicitate. Acestea includ servicii integrate de creație, mass-media – creare content (story, advertorial, interviu, editorial, construcție comunicate, campanii de presă, monitorizare), consultanță specifică, dezvoltare de concept și organizare de evenimente (conferințe de presă, mese rotunde, simpozioane,diverse competitiții și concursuri, gale). Vă propunem, așadar, dezvoltarea unui amplu și personalizat plan de business care să vă aducă pe lângă satisfacții financiare și o imagine puternic conturată.

Clubul Media Business vă oferă servicii de excelență și în domenii precum business coaching și dezvoltare personală cu ajutorul unor specialiști recunoscuți și pe plan internațional.

Clubul Media Business oferă șansa antreprenorilor de a beneficia de experiența și excelența specialiștilor noștri pentru a ridica o afacere, de a o promova eficient și pentru a-i crea premisele unei dezvoltări rapide, de efect și durabile.

Clubul Media Business are știința și forța necesare pentru impunerea unui asemenea nou tip de business în România. Dacă sunteți interesat(ă) de acest proiect punem detalia un plan de business ireproșabil. Te rog să ne contactezi la contact@sportm.ro, 0744 525 607.

Copyright © 2008-2016 – Clubul Media Business