Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Momente emoționante la meciurile Universității Craiova, marca Alexandrion Group

Momente emoționanțe pentru toți cei care au asistat la meciurile Universitatății Craiova, se precizează pe pagina de Facebook a Fundației Alexandrion Group.

Jucătorii “Științei” au intrat pe teren purtând mingi cu sigla Alexandrion Group și ținând de mână copii cu nevoi speciale: copii din programul “Player-Escort”. Tineri cu sindromul Down (ALDO-CET – Asociatia Langdon Down Oltenia Centrul Educațional Teodora) și copii din centre de plasament.

Una dintre acțiuni s-a desfășurat pe 3 decembrie, chiar de Ziua Mondială a Persoanelor cu Dizabilități

Mesajul puternic transmis de această asociere a fost de a îmbrățisa sportul și a îmbrățișa copiii speciali, pentru că aduc bucurie în formă pură. A fost o seară care a umplut sufletele spectatorilor aflați în tribune.

Alexandrion Group continuă parteneriatul cu Universitatea Craiova în cadrul proiectului “Mingi pentru suporteri”. Urmează multe alte acțiuni, pe care le vom dezvălui în curând.