Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Idei de top pentru folosirea cat mai inteligenta a spatiului din baie

            Proiectul de amenajare al unei locuinte este departe de a fi un lucru simplu, mai ales atunci cand ne dorim ca rezultatul final sa ne intreaca asteptarile. Astazi lucrurile pot parea mai simple, daca privim lucrurile prin prisma optiunilor pe care le avem la dispozitie, insa in realitate, tocmai aceasta plaja larga de posibilitati este unul dintre apectele ce ingreuneaza alegerile pe care le avem de facut. Unul dintre cele mai problematice aspecte in procesul de amenajare al baii, are legatura cu utilizarea cat mai inteligenta a spatiului. Nu de putine ori, baile nu dispun de un spatiu foarte generos, astfel ca proprietarii se vad nevoiti adesea sa isi reconsidere alegerile. Utilizarea la intamplare a spatiului poate da impresia unei bai dezorganizate sau inghesuite, lucru pe care cel mai probabil iti doresti sa il eviti cu orice pret.

            Vestea buna insa este faptul ca ai posibilitatea de a utiliza acest spatiu intr-un mod cat se poate de inteligent, tinand cont de cateva lucruri simple. Pentru ca intelegem perfect cat de dificile pot fi uneori astfel de decizii, vom veni in sprijinul tau cu cateva idei de top pentru folosirea cat mai inteligenta a spatiului din baie. Iata asadar despre ce anume este vorba!

            Mobilierul de baie, compartimentat cat mai inteligent

            Mobilierul de baie este in mod cert principalul centru de atractie al acestei incaperi avand in vedere ca dincolo de functia lui de baza, acesta aduce totodata si un plus de estetica si stil unei bai. Un set de mobilier de baie exclusivist si cu un design minimalist reprezinta o alegere cat se poate de inspirata pentru baile ce dispun de un spatiu restrans. Cu cat mobilierul este compartimentat mai inteligent, cu atat vei avea posibilitatea de a salva mai mult spatiu. Evita piesele de mobilier masive daca spatiul nu iti permite acest lucru.

            Suport pentru prosoape pe usa baii

            Daca doresti sa pastrezi prosoapele in baie, atunci o idee inspirata este aceea de a opta pentru un suport special, pe care sa il amplasezi pe usa baii. Acest lucru nu doar ca iti va oferi posibilitatea de a avea prosoapele curate mereu la indemana, insa te va ajuta sa salvezi si putin spatiu, avand in vedere ca nu vei mai amplasa suportii pe unul dintre pereti.

            Atentie la modul in care amplasezi obiectele sanitare

            Chiuveta, vasul de wc, cabina de dus sau cada sunt obiecte sanitare de nelipsit din baie, insa ele ocupa cea mai mare parte din spatiu. Din acest motiv, pentru a putea salva cat mai mult spatiu, este recomandat sa fii foarte atent atunci cand alcatuiesti planul de amenajare, pentru ca modul in care acestea sunt dispuse, va avea un impact major asupra spatiului. Mai mult decat atat si in acest caz este recomandat sa alegi obiecte sanitare potrivite ca marime, si uneori chair sa le alegi pe cele construite pe verticala in detrimentul celor orizontale.

            Evita pe cat posibil utilizarea in exces a obiectelor de decor

            Decoratiunile sunt elemente care intregesc foarte bine spatiul baii, insa este recomandat sa nu le utilizam in exces atunci cand avem parte de o baie cu un spatiu mai putin generos. Utilizate in exces, pot da impresia unui spatiu mai restrans si mai dezorganizat.