Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Cum să alegi cel mai bun lapte praf online pentru bebelușul tău?

Mamele care, din diverse motive nu își pot hrăni bebelușii cu lapte matern nu trebuie să își facă griji în prezent, pentru că au la dispoziție posibilitatea de a achiziționa lapte praf online, pe care să îl ofere celor mici.

Este vorba despre o metodă alternativă, eficientă și la îndemână tuturor proaspeților părinți. Citind rândurile de mai jos, mamele și tații pot descoperi care sunt principalele elemente de care trebuie să țînă cont pentru a achiziționa cele mai bune formule de lapte praf!

În funcție de vârsta bebelușului

Pentru început, părinții trebuie să știe că există mai multe tipuri de formule de lapte praf dintre care pot alege, în funcție de vârstă bebelușilor. De exemplu, hrana este împărțită după cum urmează: pentru copii sub 6 luni, pentru copii cu vârstă cuprinsă între 6 și 12 luni, respectiv pentru copii care au mai mult de 1 an. Mai exact, laptele praf conține diferite variante de nutrienți, în funcție de necesitățile organismului bebelușilor.

Variante

Un alt aspect pe care mamele și tații trebuie să îl aibă în vedere este legat de faptul că laptele praf este împărțit și în funcție de modul în care se prepară. De exemplu, există formule care pot fi pregătite prin combinația cu apă plată (cele mai comune variante), formule de lapte lichid concentrate, dar și formule care sunt gata pregătite și nu necesită decât o preîncălzire la o temperatura potrivită.

Lapte praf online în funcție de substanțele incluse în acest produs

Pe lista elementelor la care mai trebuie să fie atenți părinții se numără și împărțirea categoriilor de lapte praf online în funcție de substanțele folosite de producători. În majoritatea cazurilor, formulele pe baza de lapte de vacă sunt ideale pentru bebelușii care au doar câteva zile sau săptămâni de viață, urmând că mai apoi, formulele pe baza de lapte de soia să fie recomandate pentru copiii care sunt diagnosticați cu intoleranță la lactoză ori la laptele de vacă.

Mai mult, mamele și tații pot cumpără și formule hipoalergenice, care sunt concepute special pentru bebelușii care sunt alergi la proteinele din lapte ori din soia. Cât despre formulele specializate, medicii le recomandă pentru bebelușii care, la naștere înregistrează o greutate mult prea mică și au nevoie de un surplus de substanțe nutritive pentru a se dezvoltă corespunzător.

Alegând să folosească laptele praf drept hrană pentru cei mici, părinții au certitudinea că le oferă copiilor toate substanțele de care au nevoie pentru o creștere normală și armonioasă. Este vorba despre o alternativă excelentă pentru laptele matern, mai ales atunci când mamele suferă de diferite boli sau când nu dispun de suficient lapte pentru a-și hrăni bebelușii.

Părinții pot folosi laptele praf și în public, reprezentantele sexului frumos nefiind astfel nevoite să se dezbrace de față cu persoane străine. Alăptarea este un moment intim, care trebuie realizat cu precădere acolo unde mamele se simt confortabil. Atunci când pleacă în oraș, părinții pot pregăti de acasă 1-2 sticle de lapte praf pentru cei mici!