Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Coletul potrivit, la locul potrivit! De ce să chemi o firmă de curierat?

Conform studiilor recente, pandemia COVID 19 a transformat cu totul obiceiurile consumatorilor, care s-au orientat preferențial spre achiziții online, astfel că datele despre comerțul electronic s-au modificat considerabil. Plata cu cardul a fost încurajată, s-a constatat o creștere a tranzacțiilor efectuate și a încrederii consumatorilor în ceea ce privește plata online. Toate aceste obiceiuri au atras după sine multiplicarea comenzilor de transport, astfel că firmele de curierat și-au mărit cifrele de afaceri.

Posibilitățile de a contracta un serviciu prestat de o firmă de curierat sunt în prezent numeroase, oferta din domeniu fiind extrem de variată, deși acestea se pot confrunta, la rândul lor, cu probleme. Perioada în care ne deplasam la oficiile poștale cu pachetele voluminoase sub braț a trecut demult, tot așa cum a trecut și perioada în care așteptam cu sufletul la gură un semn de la destinatarul pachetului. În mod categoric, firmele de curierat deservesc nevoile comercianților și ale particularilor, făcând din expediția și primirea unui colet, o chestiune mult simplificată, ușor de gestionat, la distanța unui simplu click.

Avantajele oferite de firmele de curierat profesioniste, pentru persoane fizice

Te-ai gândit că poți trimite cadourile celor dragi prin curier? Poți să fii mai mult decât destinatarul coletelor, există certe avantaje dacă apelezi la servicii profesionale. Iată de ce ar trebui s-o faci:

1. Economisești timp, intri pe site-uri de specialitate precum Pttexpress.ro și dai comanda online. Nu trebuie să stai la cozi interminabile, cu pachetul în brațe.

2. Nu trebuie să îți faci probleme, pachetul poate fi oricât de voluminos, poate cântări mult, nu vei fi obligat să-l cari în brațe, el va fi preluat în zonele cu acoperire chiar de la tine de acasă.

3. Îți faci un buget exact, poți calcula costurile de transport chiar din momentul în care ai terminat ambalarea lui, accesând site-ul firmei de curierat.

4. Scapi de stresul provocat de așteptare, pachetul pe care îl trimiți poate fi urmărit în permanență pe site, prin intermediul AWB-urilor și a codurilor primite la preluare. Trebuie doar să cunoști numărul documentului și vei ști în fiecare moment unde se află.

Avantajele oferite de firmele de curierat profesioniste, pentru persoane juridice

În cazul unei firme mici sau mijlocii, la început de drum, avantajele se multiplică. În plus, primele două încercări de livrare sunt gratuite.

1. Un colet pierdut nu va mai fi o problemă, mai ales în cazul în care colaborarea ta s-a transformat într-un parteneriat, iar firma colaboratoare este una de încredere.

2. Există posibilitatea încheierii unui contract de transport, caz în care beneficiezi de serviciul pachet la schimb.

3. Destinatarul coletului trimis de tine are posibilitatea să-l deschidă la recepție, ceea ce îți va mări șansele de a obține comenzi și de a-ți fideliza clienții.

4. Multiple destinații de curierat în România, dar și internațional, pentru momentul în care îți vei extinde afacerea.

5. Termen scurt de recepție a coletului la destinație, estimat între 1-3 zile lucrătoare.

Un colet rătăcit poate fi o problemă, indiferent dacă este vorba despre o persoană fizică, sau despre o firmă particulară. Nu dorești ca obiectele pe care le-ai pregătit pentru destinatar cu atât de multă grijă să se rătăcească, sau să ajungă în posesia altcuiva. Iar ca firmă particulară, un colet pierdut poate reprezenta un client nemulțumit, ceea ce nu este deloc de dorit. Apelează la firme de încredere, care să ducă coletul tău la locul de destinație, în cel mai scurt timp posibil!

Sursa foto: Pexels.com