Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Care sunt asigurarile pe care romanii trebuie sa le ia in considerare si in 2022?

Destul de multi romani sunt sceptici in ceea ce priveste cheltuiala in plus, mai ales pentru  asigurari facultative. Totusi, adevarul este ca aceste tipuri de polite sunt de mare ajutor si reprezinta un suport major in cazul pagubelor suferite de case, masini, afaceri si multe altele. De aceea, este indicat sa acorzi o atentie cat mai mare avantajelor pe care ti le pot aduce astfel de asigurari. 

Anul 2022 vine la pachet cu o multime de provocari financiare. Orice bun pe care il detii este supus unor riscuri, iar in cazul in care te confrunti cu incidente neprevazute, vei avea nevoie de suport si ajutor financiar, pentru a continua sa te bucuri de acestea.

Iata principalele asigurari care iti aduc avantaje majore

  1. Asigurarea obligatorie a locuintei

Trebuie sa stii ca asigurarea locuintei este obligatorie, iar polita se numeste PAD. Societatea care preia riscurile si raspunderile asumate in aceasta polita este PAID, Pool-ul de Asigurare impotriva Dezastrelor Naturale. In cadrul acesteia sunt cuprinse toate cladirile de tip locuinta, iar riscurile pe care le acopera sunt cele de baza, destinate dezastrelor naturale: cutremur, inundatii si alunecari de teren. Daca iti doresti o protectie mult mai cuprinzatoare pentru acest bun, poti apela la o polita facultativa. Aceasta te asigura in caz de: incendiu, fenomene atmosferice, scurgeri accidentale de apa, furt, vandalism, accidente suferite de membrii familiei si multe altele. Nu uita si de asigurarea facultativa a locuintei pentru a fi pe deplin protejat!

  1. Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate

Calatoriile sunt din ce in ce mai frecvente, indiferent ca este vorba despre o deplasare in interes de serviciu sau un concediu alaturi de cei dragi. Atunci cand esti departe de casa si intampini un accident sau o problema de sanatate neprevazuta poate fi destul de complicat sa iti asiguri cheltuielile medicale necesare. De aceea, o astfel de polita acopera inclusiv transportul medical de urgenta, cheltuielile de repatriere in cazul decesului persoanei asigurate, tratament stomatologic, vatamari provocate de acte de terorism si nu numai. Mai mult decat atat, nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la pierderea sau furtul bagajelor. 

  1. Asigurarea CASCO

Dupa cum bine stii, CASCO este o asigurare facultativa, insa una de mare ajutor tuturor soferilor. Un RCA iti pune la dispozitie acoperirea riscurilor de baza, insa o astfel de polita este mult mai eficienta. Pachetul ei include despagubiri in caz de: avarii, pagubele produse de corpuri mobile aflate in interiorul autovehiculului, derapari si rasturnari, vandalism, pagube la suprafete vitrate, asistenta rutiera si multe altele. Daca vrei sa afli mai multe detalii, poti intra pe site-ul Gothaer.ro sau sa vezi aici ce asigura GO CASCO si care sunt avantajele sale. Chiar daca pentru multe persoane aceasta polita reprezinta o cheltuiala in plus, ea este esentiala pentru ca tu te asiguri ca masina ta beneficiaza de o atentie sporita. 

Asadar, aceste trei asigurari sunt printre cele mai necesare oricarei persoane care isi doreste sa aiba o siguranta financiara. Ia in considerare informatiile de mai sus si alege chiar acum o polita care se potriveste nevoilor tale!

Sursa foto: Unsplash.com

English English Română Română