Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Afacerile hotelului New Montana s-au majorat cu peste 20% în 2018

Hotelul New Montana a raportat o creștere a cifrei de afaceri de 23% în 2018 față de anul precedent, până la 3,25 milioane euro, în timp ce profitul s-a majorat cu 22%. De asemenea, conform reprezentanților companiei, numărul de turiști cazați pe parcursul anului 2018 în Hotelul New Montana a crescut cu peste 7.000 de persoane în 2018 comparativ cu 2017.

Acesta este primul bilanț după preluarea hotelului de către Alexandrion Group. “Anul 2018 a fost un an în care am stabilit o nouă strategie de vânzări, iar rezultatele s-au văzut imediat. Ne așteptăm la o creștere și mai mare pentru 2019”, a declarat Gabriela Boşcu, Tourism Sales Director al Alexandrion Group.

În prezent, Hotelul New Montana din Sinaia oferă servicii de cazare, alimentație, SPA, piscină semi-olimpică și sală de fitness. Restaurantul Artemis pune la dispoziția clienților o selecție variată de preparate din bucătăria tradițională românească, dar şi din cea internaţională. În plus, pentru turiștii care iubesc muzica, în incinta hotelului a fost deschis și THE CLUB@798, un bar exclusivist cu băuturi din portofoliul Alexandrion Group.