Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

Actorul Victor Yila, în vizită la fabrica Ana Are. Ce vedete și specialiști recomandă aceste sucuri naturale

Actorul Victor Yila, care este recunoscut pentru farmecul și umorul lui, a făcut o vizită neanunțată la fabrica de sucuri naturale Ana Are.

Victor, care era în drum spre Piatra Neamț, a făcut special această oprire la fabrică în semn de apreciere pentru aceste produse, pentru că el și membrii familiei lui sunt consumatori ai sucurilor Ana Are.

La faptul că sucurile naturale Ana Are sunt recunoscute că au doar fructe, sănătate din natură și că dau poftă de viață contribuie și instalațiile ultramoderne, de irigare, producție, îmbuteliere și de depozitare a acestora.

Pe lângă actorul Victor Yila, numeroase alte vedete și specialiști recomandă sucurile naturale Ana Are.

Printre care medaliata olimpică și mondială Alina Dumitru.

De altfel, campioana olimpică Alina Dumitru a donat sucuri naturale Ana Are către Asociația Mia’s Children.

Sau fostul număr 26 WTA, tenismenul Victor Hănescu.

Și medaliatul olimpic și mondial Marian Drăgulescu.

Apoi, Alice Piperea, Doctor în Farmacie și Lector al Asociației Succes în Educație și Sport recomandă sucurile de fructe naturale Ana Are:

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț vorbește în materialul de mai jos despre energia și vibrația înaltă a sucurilor naturale Ana Are.

În perioada pandemiei, brandul Ana Are a demarat o campanie de donații pentru azilele de bătrâni, case de copii, spitale și organizații sportive sau culturale din toată țara, în contextul în care consumul de sucuri naturale este recomandat de către specialiști.