Information

Populate the side area with widgets, images, and more. Easily add social icons linking to your social media pages and make sure that they are always just one click away.

Blog

5 PICANTERII de dormitor – Cum să păstrezi flacăra iubirii în cuplu

Se spune că dragostea durează trei ani, iar apoi intervin rutina și monotonia, care își “fac de cap” în cuplu. Însă un asemenea prag poate fi trecut cu brio dacă partenerii apelează la câteva artificii menite să susțină iubirea pentru mai mult de trei ani. În rândurile următoare poți descoperi câteva sfaturi interesante și ușor de pus în practică, dacă vrei să întreții dragostea pentru mai mult timp.

Ce poți face pentru ca armonia din cuplu să rămână la cote maxime

  1. Întâlnirile în oraș

Cu aceleași activități în fiecare zi, rutina poate interveni în viața de cuplu, fără că aceasta să își anunte în prealabil apariția. Însă poți evita situatiile de acest gen, oferind din când în când momente speciale pentru partener. 

De exemplu, în loc să mergeți împreună de la serviciu acasă, puteți să vă dați întâlnire în oraș, la unul din restaurantele preferate. Așteptarea partenerului va fi astfel mai dulce și asa puteți împărtăși evenimentele de peste zi, la un pahar de vorbă, cu mai mult entuziasm.

  1. Mesajele cu subînțeles

Comunicarea este mai mult decât recomandată într-un cuplu. Pe lângă iubire și atenție, partenerii își pot împărtăși sentimentele cu ajutorul mesajelor. Câteva rânduri cu declarații de iubire sunt mereu binevenite, și aduc bună dispoziție de fiecare dată când ajung la inima destinatarului. 

Iar ca o extra picanterie, ii poți spune iubitului sau iubitei la ce să se aștepte în seara ce urmează și să lași imaginația să își facă de cap.

  1. Jucăriile de dormitor

O altă recomandare interesantă pentru păstrarea iubirii intense în cuplu este folosirea jucăriilor pentru adulți și a costumelor sexy, cu mesaj direct. Puteți chiar programa o seară fierbinte, unde accentul sa se puna pe “artificiile” mai sus amintite. Mai mult, poți alege o lenjerie erotică de damă aici, dacă vrei să îți impresionezi partenerul sau partenera. Pe Pasiune.ro poți descoperi o serie de modele și culori, din care să alegi conform preferințelor tale și ale partenerului.

  1. Masajele romantice

O seară fierbinte poate începe cu un masaj romantic și uleiuri esențiale. Atmosfera oferită de muzica ambientală, paharul cu vin, și desigur, partenerul sau partenera completează o imagine perfectă. Astfel de momente sunt relaxante, iar ambii  iubiti pot avea parte de un asemenea tratament, însă este important să cădeți de acord asupra celui care începe primul.

  1. Joc de roluri interesante

Un alt mod în care poți să aduci extra pasiune în dormitor este jocul de roluri. Iubita ta visează la Superman? Iubitul tău preferă blondele, în schimbul brunetelor? Oricare ar fi alegerea, este bine să discutați și să aflați fanteziile ascunse pentru a le putea pune în practică. 

Nu este nimic ciudat în a adopta roluri diferite și a le dezvolta în așternuturi pentru că la final, pasiunea este cea care se dezlănțuie cu adevărat.

Așadar, aceste 5 recomandări pot condimenta dragostea în dormitor și te pot ține departe de rutină de cuplu. Sinceritatea, imaginația și curajul vor juca un rol important în această direcție, așa că, încearcă să pui în practică tot ce crezi că poate aduce bucurie partenerului sau partenerei.

Sursă foto: Pexels.com