Hole in One Golf Cup 2016!

18 iul. Hole in One Golf Cup 2016!

Alexandrion Grup continua maratonul sustinerii miscarii sportive cu evenimentul mult asteptat al sezonului competitional de golf: Hole in One Golf Cup 2016, unde participantii puteau castiga un Membership pe Viata, daca reuseau performanta introducerii mingiei in cupa, dintr-o singura lovitura!
Partener oficial al acestei editii Hole in One Golf Cup, cât și al tuturor campionatelor de la Clubul de Golf Lac de Verde în 2016, compania Alexandrion Grup, promovează sănătatea prin mișcare și este alături de cei care practică golful, motivând esența de campion pe care fiecare jucător o poate valorifica.
Alexandrion a premiat podiumul format din 9 castigatori, iar toti participantii la turneu, in numar de 30 de jucatori, au primit un premiu de consolare din partea Alexandrion Grup.
Andreea Raducan & Monica Rosu, campioane olimpice, au fost prezente la turneu, pentru a o sustine  pe  colega lor, Corina Ungureanu,  si pentru a inmana premiile castigatorilor.
Castigatori:
Stableford Brut Ladies, locul I – Corina Ungureanu
Stableford Brut Men, locul I – Paolo Sarroglia
Stroke Play, Categoria Teachers,  locul I – Dragos Badita
Stableford Net categoria de HCP  0-18
Locul I – Tudor Gafton
Locul II –  Sorin Grigore
Locul III – Sorin Ungureanu
Stableford Net categoria de HCP  19 -36
Locul I – Daniel Purghel
Locul II – Stefan Rogojinaru
Locul  III –  Liviu Rogojinaru
Despre Lac de Verde Golf Club:
Lac de Verde, primul teren privat de golf din Romania,  a fost  inaugurat in anul 2000, cu o investitie initiala de 10 milioane de euro iar in anul 2013 a fost preluat de catre un grup de investitori chinezi, care doresc dezvoltarea acestuia atat ca si infrastructura si servicii , precum si  sustinerea in continuare a directiei de golf, crearea  unei Academii de Golf, locul ideal pentru lectiile de golf  si practice-ul pe un teren chalenging.
Resortul se intinde pe o suprafata de 24 de hectare, include un teren de golf de 9 gauri, 3 corpuri de cazare, cu o capacitate de 85 de locuri; indoor golf; driving range; 2 sali de conferinta; Grand Ballroom; restaurant; spa; activitati de sport & leisure (paintball, tiroliana, golf team building; tir cu arcul; piscina exterioara;). Gazduim anual importante campionate de golf, nunti de neuitat, teambuilding uri corporatii nationale si internationale, tabere de copii, tabere detox, concerte in aer liber.
”Lac de verde”: O oaza de liniste, de verde, de pastel, de frumos, de bucurie a sufletului pentru fiecare!
z3z4z5
Niciun comentariu

Sorry, the comment form is closed at this time.